08.05.2015 – hitland – 8 km

**08.05.2015 – hitland – 8 km**

Vandaag het laatste rondje voor vertrek naar de UK. Ik heb niet erg veel tijd en ik heb nog veel te doen maar voor woef is een rondje wel erg fijn dus ga ik op pad. Alles zit al in de dakkoffer dus ik pak uit de kast wat andere spulletjes zoals een Sugoi broek en een shirtje. Uit een doos haal ik nog een oude sport BH. Allemaal niet erg handig maar het gaat wel. De Rapa Nui zouden niet meegaan dus die staan braaf in de bijkeuken en trek ik dus nu maar aan voor dit rondje.

Ik besluit een rustige RWR te doen gevolgd door een tempo run van 2.000 mtr. Dat gaat nergens over natuurlijk qua afstand maar zo is het een leuke afwisselende training die niet zwaar is en een beetje opschiet qua tijd. Ik zie wel dat ik veel sneller ben op lagere hartslag bij dit temporondje dan vorig jaar. Voorlopig geen tempo werk meer, want ik train op MAF en bovendien ga ik nu de komende periode alleen onverhard lopen!

gegevens:

* 8 km
* 11 graden

mei 65 km – 2015 totaal 1.443 km