07.01.2015 – loch etive – 11 km

**07.01.2015 – loch etive – 11 km**

Vandaag een rondje over de weg zonder wafje. Na het avontuur van gisteren leek het me beter dat ze even een rustdagje zou hebben. Ik koos voor een rondje dat ik jaren geleden voor het laatst had gedaan, namelijk over de weg naar de brug, een stukje over de drukke weg, achterlangs en dan nog een stukje langs het meer. In 2010 had ik nog grote moeite met dat vierkantje over de weg vanwege de afstand en vanwege de stijging van de weg (welke stijging zou ik nu zeggen). Ik was van plan om rustig op MAF te lopen, maar zodra ik over de weg liep, voelde ik me aangeschoten wild en ging ik steeds sneller lopen om maar zo snel mogelijk van de weg af te zijn. Daarna wilde ik natuurlijk dan wel eens zien welke ‘eindtijd’ ik nog van het eerste 5 km rondje zou kunnen maken en dat viel me niet tegen. Ik was alleen veel te warm gekleed en tegen de tijd dat de 5 km lap erop zat, steeg ik zowat op van de warmte. Gauw dus even wat uitgedaan en afgedaan en daarna verder met de tweede rustigere lap.

Best lekker om zo even te lopen en een stuk minder tijdrovend dan al mijn avonturen tot nu toe! Op naar de volgende run, ik hoop wel weer een avontuur!

gegevens:

* 11 km
* 8 graden – regen en winderig

jan 81 km – 2015 totaal 81 km