13.11.2014 – hitland – 15 km

**13.11.2014 – hitland – 15 km**

Vandaag het eerste rondje zonder woef. Ze is aan het opknappen van de operatie van eergisteren en dat lukt vrij aardig geloof ik. Gisteren een beetje zielig hoopje nog maar vandaag eigenlijk fit en vrolijk. Toen ik met mijn renkleding beneden kwam, wilde ze wel mee natuurlijk! Ik had net een hemd voor haar gekocht op de markt om te voorkomen dat er ergens aan de wond zou komen maar toen ik thuis kwam, bleek dat veel te heet. Arme waf. Ze had ook een sokje om haar linker achterpootje om te voorkomen dat ze eventueel zou krabben want da is helemaal niet de bedoeling natuurlijk!

Omdat ik geen woeffie had, kon ik deze keer simpelweg over de dijk hobbelen buitenlangs. Dat deed ik ook wel eens met de hond, maar het blijft druk daar en zo in mijn eentje loopt het wel lekker eigenlijk.

Omdat ik niet al te lang weg wilde blijven zo deze eerste keer, heb ik het maar bij 15 km gehouden. Volgens mij had ik wel tot 40 km door kunnen lopen, maar het was ook geweldig weer met prima temperatuur en weinig wind. Echt even kunnen uitwaaien dus!

Gegevens:

* 15 km
* temp 13

nov 122 km – 2014 totaal 2.691 km