11.11.2014 – terneuzen – 11 km

**11.11.2014 – terneuzen – 11 km**

Vandaag is de dag van de operatie dan aangebroken. Omdat ik niet in de wachtkamer wil gaan zitten wachten en het bovendien schitterend weer is, besluit ik een stukje te gaan hardlopen. Vast leuk om een nieuwe omgeving te zien. Ik heb geen route gemaakt maar had wel van te voren even gekeken waar ik eventueel heen zou kunnen. Daarom koos ik voor een stukje boulevard langs het water en een stukje terug door de polder. Van alles wat en niet al te ver qua actieradius want ik zou ook gemakkelijk weer terug moeten kunnen naar de praktijk natuurlijk.

klik voor groot

Als ik zeker weet dat alles goed is en de operatie gaat beginnen, ga ik terug naar de auto om me om te kleden en op pad te gaan. Horloges aan en lopen maar. Al snel ben ik bij de boulevard. Het is echt schitterend weer en eigenlijk geniet ik wel van het buiten zijn. Het is wel gek zonder woeffie maar zo is het ook goed. Ik kijk naar mijn HF en ben tevreden. Niet eens verhoogd, dus niet zo gespannen kennelijk. Alleen merk ik wel dat het onrustig loopt omdat ik de weg niet ken en ik ook niet precies weet hoeveel tijd ik voor welk stukje nodig zal hebben en of mijn inschatting van de route een beetje klopt qua afstand. Maar vooruit maar, omkeren via dezelfde weg zou ook altijd nog kunnen in geval van nood. Langs het water is het echt genieten. Veel vogels op het lage water en enorme schepen die langs varen.

klik voor groot


Als ik alweer op de terugweg ben, gaat de telefoon. Ik schrik me wild want ik heb voor de zekerheid het volume op z’n hardst gezet. Nou dat hoor je dus echt wel inderdaad. De operatie is goed gegaan, ze slaapt nog maar na een half uurtje kan ik komen voor de bespreking. Dat komt goed uit, want ik ben niet zo ver van de praktijk. Ik kan me dus nog rustig even omkleden en nog even uitwasemen. Omdat ik zo lekker loop, loop ik natuurlijk voorbij de kinderboerderij waar ik af had moeten slaan en sta ineens bij een watertje waarvan ik zeker weet dat het niet goed is. Wel handig anders was ik door blijven lopen waarschijnlijk.

Ik kijk op de kaart en zie waar ik heen moet. Ik maak de kilometer nog even af en begin met de cool down. Die is een beetje kort naar mijn zin maar ik heb geen zin om nog meer rondjes te blijven lopen rond de praktijk. Klaar en ik ga me omkleden. Ik ben erg benieuwd naar mijn lieve woef. Ik hoop zo dat ze weer snel mee kan. De komende weken zal ik dus even alleen moeten blijven lopen! Als de uitslag nou ook nog een beetje OK is, dan ben ik helemaal blij! Afwachten maar.

klik voor groot

Gegevens:

* 11 km
* temp 16

nov 107 km – 2014 totaal 2.676 km