04.11.2014 – hitland – 14,5 km

**04.11.2014 – hitland – 14,5 km**

Na de HM van eergisteren vandaag weer lekker lopen. Het is best aardig weer en ik kies voor Hitland omdat dat nu eenmaal dichtbij is. Ik heb geen idee wat ik wil gaan doen vandaag. Eigenlijk denk ik dat ik maar een MAF training moet doen en dan wel wat kilometers maken. De verkoudheid is zo goed als verdwenen, mijn keel is ook OK en mijn ritme mooi rustig dus dan zou een MAF rondje wel goed moeten gaan eigenlijk.

Bij het inlopen komen we een wilde boxer tegen die wel wil spelen met waf. Gelukkig rennen ze niet door me heen dus dat is alweer mooi.

Na de warming up ga ik van start voor de eerste lap. Dat gaat vrij aardig en de HF blijft ook keurig onder 138 bpm. Niet ontevreden dus!

Ik hobbel door Hitland en doe mijn best om kriskras wat kilometers te maken maar het loopt niet echt fijn zo al die korte stukjes. Het lopen gaat prima, mooi binnen MAF maar de afstand schiet niet zo op helaas. Uiteindelijk besluit ik toch maar naar de andere kant te lopen om nog een extra lus te maken. Eindelijk even een langer stuk zo te lopen. Vreemd dat je daar niet meer aan gewend bent zo. Rond de rottemeren begin je al minimaal met het 10,5 km rondje en kan je het net zo lang maken als je wilt. Als ik hier niet over de dijk wil lopen, dan is het wel lastig om kilometers te maken merk ik.

Als ik aan het einde ben, keer ik weer om en lopen we weer terug. Ik denk dat ik aan een kleine 15 km zal komen en dat is ook wel genoeg zo vandaag. Ik ben tevreden over de HF en zal volgende week weer eens een MAF testje doen. Maar zo na de HM is het allemaal prima dus! Op naar de volgende run.

Gegevens:

* 14,5 km
* temp 12

nov 35 km – 2014 totaal 2.605 km