27.10.2014 – ellecom – 11 km

27.10.2014 – ellecom – 11 km

Vandaag mijn eerste rondje hier in Ellecom. Het is al vrij laat en met de wintertijd is het ook ineens heel vroeg donker, dus ik besluit maar eerst het wegrondje te doen vandaag en morgen dan het bosrondje te doen. Daar heb ik ook meer tijd voor nodig dus dat is prima. Het is geweldig mooi weer en gelukkig zijn de voorspellingen voor morgen ook goed, dus dat moet wel goed uitpakken dan! Dat wegrondje deed ik twee weken geleden ook tweemaal en dat is een fijn rondje.

Ineens loop ik hier met de rare wetenschap dat woef een kwaadaardig iets heeft. Iets dat er al heel lang zit notabene. Wat moet ik nu met die kennis? Protocol gebiedt het weg te halen en te gradieren. Dan heb je ook meer zekerheid en bij laaggradig iets, is het dan ook meteen verder klaar. Maar snijden in een kwaadaardig iets, en ook nog eens iets dat er al zo lang zit? Ik weet het niet. Ik twijfel enorm. Eerst maar eens het koppie leeg maken met een runnetje. Zo met de neergaande zon langs het water is het wel fijn lopen!

klik voor groot

Grappig genoeg is ook de HF weer even in het gareel dus kom maar op met het runnetje. Ik heb alleen geen flauw idee wat ik zal doen, dus ik start maar gewoon met rennen na de warming up. Dat gaat een beetje te snel en met het oog op zondag (berenloop) besluit ik maar even 200 meter te wandelen. Daarna ga ik weer gewoon lekker rennen zonder op of om te kijken. Mmmm alles voelt prima maar als het dus wel gewoon kan als alles van binnen normaal werkt, dan kan ik beter mijn energie sparen. Ik doe dus maar weer een lapje op MAF. Daarna weer zonder op of om kijken lekker lopen. Hallo? Beetje rustiger mag ook wel in principe dus weer een MAF rondje.

klik voor groot

Het liep allemaal heel makkelijk en voordat ik het wist, waren we alweer bij de start. Ik was pas net begonnen! Even twijfel ik of ik nog door het weiland zou gaan maar ik besluit toch maar terug te gaan en in te checken zodat ik lekker kan zwemmen. Het blijkt alleen ijskoud te zijn op de kamer dus leg ik maar de equafleece even over waf heen totdat het een beetje warmer is. Erger nog: ik krijg de roosters niet dicht waardoor het over de grond tocht. Blij met het jasje dus!

klik voor groot

Morgen naar het bos. Eerst zwemmen en slapen

Gegevens:

* 11 km
* temp 15

okt 207 km – 2014 totaal 2.538km