25.10.2014 – roeibanen – 16 km

**25.10.2014 – roeibanen – 16 km**

Een lekker rondje gelopen. Ik moest even mijn hoofd leegmaken en had dus geen enkel doel of idee. S. fietste lekker mee en waf hobbelde ook vrolijk mee. Het was akelig koud toen we uitstapten en ik wandelde dus in met mijn Nike fleece jackje. Dat doe ik dus echt nooit maar ik vond het frisjes. S. ook op de fiets en even twijfelden we of we terug moesten gaan voor andere kleding en dan maar ergens anders gaan lopen. Maar na het inwandelen was het al snel te warm natuurlijk en al rap ging mijn jackje uit. Na inwandelen ging de eerste ronde dus voor geen meter. Het voelde alsof ik 12 km/uur liep terwijl ik net op M tempo aan het lopen was. Veel te hoge hartslag ook. Dus maar na 1000 meter even gewandeld. Daarna gestart op MAF en dat lukte wonderbaarlijk goed. Mijn HF voelde ook weer helemaal regelmatig en prettig. Max 138 en gewoon prima aanvoelend ook. Na het 1000-tje even wandelpauze en proberen of ik een 1000-tje weer op 130 max kon lopen. Ook dat ging prima, maar is wel even een uitdaging qua tempo en houding. Maar het lukte dus wel gewoon! Dat hebben we zo steeds afgewisseld. Het ene rondje max 138. het andere rondje max 130. Na een aantal rondjes wilde ik even wat 400-tjes lopen. Niet voluit, maar gewoon ‘snel’. Ik kon er zelfs gewoon bij praten en alles voelde goed. Na twee rondjes wilde ik een wat snellere 400 doen, weer niet volledig voluit maar wel ‘snel’. Ook dat ging allemaal prima. Nog een laatste 400-tje gevolgd door een rustige 1000 en daarmee kwamen we na 16 km weer bij de auto. Het had wat mij betreft ook 26 km mogen zijn, maar we waren nu al best laat en waf wilde ook wel eten. Lekker rondje rommelen zo met – uiteindelijk – dus een prima HF. Maar wat er nou aan het begin gebeurt, weet ik dus niet. Vervelend is het wel, maar het gaat vast weer weg want de afgelopen maanden ging het zo goed!

Op naar de volgende ronde, die loop ik weer in Ellecom/Veluwezoom.

klik voor groot


Gegevens:

* 16 km
* temp 16

okt 196 km – 2014 totaal 2.527km