23.10.2014 – hitland – 11 km

**23.10.2014 – hitland – 11 km**

Tsja wat zal ik er eens van zeggen. Had reuze zin in een rustige, hele lange loop met waf. Het was droog en vrij aardig weer. Ik was veel te warm gekleed aan het begin van de run, met jackje en zelfs even met handschoenen. Die handschoenen had ik snel uit en het jasje deed ik na 3 km uit toen ik ook mijn schoenen ging wisselen bij de auto (Rapa tegen de Trails die toevallig nog in de auto lagen maar alles beter dan de Rapa). Ik had gisteren (eigenlijk een beetje als testje) een reep choco uit de UK gegeten. Dat moet ik dus voorlopig echt even niet doen denk ik, want ik had meteen weer een onrustige HF. Ook tijdens lopen niet zo lekker en goed als eergisteren. Werkelijk geen idee hoe ik toen zo netjes onder de 130 (!) kon blijven, want ik had nu al moeite om onder de 138 (MAF te blijven). Ik kwam dus ook geen enkel moment in een lekker ritme zoals eergisteren en ik had er al snel genoeg van. Na 11 km waren we weer bij de auto. Volgende keer beter en dan zonder choco! Overigens weet ik wel weer waarom ik de serieuze trainingen van het schema niet meer op Hitland deed. Wat een ellende met die rare mensen en honden die zomaar voor je poten lopen of tegen je opspringen. Gelukkig rende er eentje door een klein kind van iemand heen, dus die man weet meteen hoe leuk dat is. Wel zielig voor het kindje maar dan moeten ze die honden maar opvoeden.

Gegevens:

* 11 km
* temp 16

okt 180 km – 2014 totaal 2.511 km