Dagelijks archief: april 2, 2018

02.04.2018 – hulshorst – 10,5 km

Gisteren heb ik een grotere ronde gelopen waarvan een deel met woefje. Vandaag is het weer een rondje alleen voor woefje. Het is weekend dus ik ga voor het eerste rondje meteen op pad. Ik weet niet of S. blijft slapen of dat hij aan de slag gaat met de planken in de kast. Op het bord schrijf ik in ieder geval maar ‘ga maar lekker planko-en’ als grapje met een zonnetje erbij. Als hij dat leest, is hij tenslotte beneden en wakker blijkbaar.

Ik laat woef even plassen bij de schuur en voer daarna de vogels en de eekhoorns in de tuin en meet de waardes van het zwembad. Ik geloof dat het er nu wel op gaat lijken eigenlijk. Afwachten maar. Helder is het in ieder geval wel dus dat is mooi. Gisteren draaide de robot nog een paar uur dus alle enge regenwormen zijn er ook weer uit. Nadat ik ruim 600 meter door de tuin heen en weer gelopen heb, gaan we op pad voor het rondje.

Ik loop eerst rond de Steigerberg maar eigenlijk wil ik helemaal niet weer dat rondje langs en over het fietspad doen en daarom sla ik gewoon rechtsaf en loop het bos in. Via een grote lus kom ik op het pad richting de overweg bij het spoor en daar steek ik over en loop via het bos weer de andere kant op. Ik ga lekker in het Willemsbos lopen. Het is daar mooi en om een of andere reden gaat de tijd (en afstand) daar ook een stuk sneller.

Ik hobbel vrolijk met woefje door het bos en zij geniet er duidelijk ook van. Ergens verstap ik me maar ik neem even de tijd om wat greepjes toe te passen en daarna voel ik niks meer. Gelukkig! Ik loop niet helemaal tot het einde van het pad parallel aan het fietspad maar sla ergens rechtsaf en loop via het fietspad weer terug. Na een kleine 11 km staan we weer voor de deur en is S. zoet bezig met de kast!

gegevens:

* 11 km
* 5 graden

april 28 km – 2018 totaal 620 km