Dagelijks archief: augustus 29, 2017

29.08.2017 – hitland – 10 km

Gisteren kwam het er niet meer van om te gaan lopen door de fotosessie voor de presentatie van het huis. In de avond was ik te moe en heb ik nog wat gestudeerd voor het examen van volgende maand. Geen idee of dat gaat lukken maar ik probeer het wel. Vandaag gaan we voor het eerste rondje weer op pad. De schilder schiet weer niet op bij S. Volgens mij wordt het niks daar. Balen dit gedoe allemaal. Ik heb me rot gewerkt voor gisteren maar alles was op tijd klaar en goed. Nu dus netjes houden voor een eventuele bezichtiging. Het is maar goed dat we vertrekken denk ik. Ik geloof nooit dat er iemand komt kijken maar je weet nooit. Vanaf einde deze week staat het huis te koop dus we zullen zien.

Nu eerst weer even ons vaste rondje lopen. Het is prima weer eigenlijk. Omdat ik niet bij mijn schoenen kan die in een doos zitten op zolder, trek ik nieuwe schoenen uit de kast. De Hoka Infinite. Geen idee wat ik daarvan vind. Het zit heel anders dan de Stinson. Beetje hoger over de enkel. Ik moet maar eens kijken vandaag. Uiteindelijk wen je vaak wel aan schoenen.

Ik loop het bekende rondje met wafje en klets aan het einde van de run nog uitgebreid met iemand. Dat zal ik wel gaan missen denk ik want ik kom in het nieuwe gebied vast geen hond tegen. Afwachten maar. Morgen weer een dag!

gegevens:

* 10 km
* 17 graden

augustus 203 km – 2017 totaal 2.008 km