Dagelijks archief: augustus 27, 2017

27.08.2017 – hitland – 10 km

Gisteren heb ik aardig wat gedaan om het huis opgeruimd te krijgen voor de fotograaf die morgen komt. Vandaag moet er ook nog heel wat gebeuren maar ik ga eerst even lopen om wat frissere lucht binnen te krijgen dan hier binnen momenteel. Verflucht en schoonmaakmiddelen is niet echt prettig weet ik inmiddels.

Ik ga meteen weer op pad met wafje die er wel zin in heeft. Madam loopt aardig wat de laatste tijd en tot nu toe gaat dat gelukkig allemaal goed. Het is een prachtige ochtend met een mooie zonneharp. Ik vind dat echt mooi zo dat licht in stralen door de bomen. Ik maak er even een kiekje van. Tegenwoordig loop ik weer met de telefoon omdat ik bereikbaar wil zijn voor het gedoe rond de schilder en het huis. Dan maar meteen even een kiekje natuurlijk. Altijd leuk.

klik voor groot

Daarna hobbelen we weer door richting de dijk en terug via het offroad stukje bij de ooievaars. Ik ben niet zo creatief de laatste tijd en loop vak even hetzelfde stukje maar dan wel op een andere manier. Kortere en snellere stukken of juist rustiger aan. Op die manier is het verder wel afwisselend. Wafje vindt het allemaal best en loopt lekker voor me uit op het natte gras. Even verderop zie ik een ijsvogeltje laag over het water scheren. Deze keer valt hij op door zijn oranje buikje en niet zijn oranje rug. Als we terug zijn, ga ik even op een bankje zitten in de ochtend zon. Waf vindt het allemaal prima en gaat vast een dutje doen. Ik ben weer opgeladen voor de nieuwe dag!

klik voor groot

gegevens:

* 10 km
* 20 graden

augustus 193 km – 2017 totaal 1.998 km