Dagelijks archief: augustus 20, 2017

20.08.2017 – hitland – 9,5 km

Vandaag ga ik fijn op pad voor het eerste rondje met woefje. Het is mooi weer maar niet te warm gelukkig. Ik ga niet al te ver omdat ik anders veel te moe word. Alleen even lekker bewegen en woefje ook fijn uitlaten. Ik neem weer de bekende route en loop eerst over het grindpad voor de warming up. Daar komt een hond op me af die ‘speels’ in mijn enkel bijt. Beetje vreemd. Ik weet wel wat die hond doet en waarom, maar zulk gedrag kan natuurlijk helemaal niet. Er gebeurt verder niks omdat het meer een ‘snap’ is wat hij doet maar vreemd blijft het wel.

Ik ga daarna maar eens beginnen met onze run en zo hobbelen we over het nieuwe pad weer richting de dijk en lopen daarna over de dijk naar het off road stukje bij de ooievaars. het is gelukkig heerlijk rustig ook al heb ik eindelijk eens een beetje uitgeslapen vandaag.

Bij het off road stuk wandel ik even een stukje zodat woef kan snuffelen en lekker kan plassen omdat ze het hele stuk over de dijk aan de riem zat. Ze is vrolijk en fit en dat doet me goed. Ze moet straks wel mee naar het nieuwe huis want ik mijn dromen ben ik al over de heide aan het lopen daar met haar!!

Ik ga vandaag niet naar de koetjes kijken maar loop gewoon in één ruk nu terug naar de auto. Genoeg voor vandaag!

Bij de cool down klets ik nog even met een oudere hardloper en daarna loop ik terug naar de auto. Ruim 9.5 km gelopen en dat is ook prima voor vandaag.
Op naar de volgende run.

gegevens:

* 9,5 km
* 16 graden

augustus 137 km – 2017 totaal 1.940 km