Dagelijks archief: augustus 17, 2017

17.08.2017 – hitland – 8 km

Gisteren kwam de schilder alsnog opdagen een paar uur te laat. Had hij de eerste dag twee lekke banden waardoor hij pas om 17 uur kwam opdagen om de spullen te brengen, gisteren had hij een aanrijding. Maar er is alsnog goed en snel doorgewerkt toen hij er eenmaal was en om 18.30 vertrok hij eindelijk weer. Als ik vandaag beneden kom, zie ik een SMS-je van 6.15 dat hij om 9.00 zal komen. Dat is mooi want dan kan ik net iets verder lopen dan gisteren! Het zijn nu ineens maar kleine rondjes maar dit is ook best, als ik maar even kan bewegen.

Ik vertrek met woefje voor haar rondje en start weer vanaf huis. Het regent dus ik heb mijn petje op. Ik loop weer via de dijk naar Hitland en maak doe het vierkantje dat ik gisteren ook liep. Daarna ga ik bovenlangs terug en laat woefje bij Zandrak nog even loslopen zodat ze kan plassen en kan ruiken. Daarna verder over de dijk en via het parkje hier om de hoek weer terug zodat ze daar ook weer even lekker los kan lopen. Ik geloof dat ze het lopen aan de riem totaal niet vervelend vindt als het zo over een stukje weg is. Als ze daarna maar lekker even kan ruiken en kan plassen.

Vanaf het parkje loop ik naar huis en ik kijk op de Garmin. Gek idee dat het laatste stukje vanaf het bruggetje naar huis net zo lang is als de weg die ik straks moet wandelen om de post te halen in het nieuwe huis….. Na 8 km staan we weer voor de deur. Morgen maar weer een baby rondje lopen!

gegevens:

* 8 km
* 18 graden

augustus 117 km – 2017 totaal 1.920 km