Dagelijks archief: augustus 16, 2017

16.08.2017 – hitland – 6,5 km

Gisteren en eergisteren heb ik niet meer gelopen omdat de ene dag de schilder er was, en de andere dag de schilder zou komen. Niet dus en ‘s avonds had ik een afspraak en kwam er dus ook niets meer van lopen. Maar vandaag staan alle lichten op groen voor een kort rondje voordat de schilder komt. Om 6 uur ga ik het bakje van woef openen en aanbieden en om 7.15 gaan we op pad. Ik wil ook kijken of woef OK is want ze wilde eigenlijk haar eten niet en een framboosje wilde ze ook niet terwijl ze er dol op is. Maar buiten is ze meteen al blij en vrolijk gelukkig. Ik vertrek maar meteen vanaf huis zodat ik geen tijd verlies met heen en weer rijden en al snel hobbelen we langs de dijk richting Hitland. Bij het tweede stuk loopt woef onder aan de dijk en loop ik bovenlangs. Dat vindt ze een leuk spelletje en als ik de trap af kom komt ze keihard aanrennen van de andere kant. Niks aan de hand dus blijkbaar met madam.

Daar maak ik een vierkantje en loop weer terug via de dijk. Tot twee keer toe kom ik mensen tegen met een hond die me verrast begroeten met een ‘sportief zeg’ terwijl ik langs loop. Jajaja heel sportief. Sportief wafje vooral.

Ik kan het rondje precies inpassen in de tijd die ik heb dus dat is mooi. Ik ben ruim op tijd weer thuis en klaar. Overigens komt de schilder pas uren later en dit is dus al de tweede achtereenvolgende dag dat dit gebeurt. Irritant om meerdere redenen.

Morgen weer een vroeg rondje proberen dan maar! In ieder geval goed dat ik gelopen heb want van het zitten en staan krijg ik echt last van mijn been dus ik moet dit wel proberen te blijven doen komende week.

gegevens:

* 6,5 km
* 18 graden

augustus 109 km – 2017 totaal 1.912 km