Dagelijks archief: maart 30, 2017

30.03.2017 – hitland – 14 km

Vandaag ga ik alleen op pad voor een rondje. Morgen mag wafje weer gezellig met me mee. Gisteren hebben we samen 10 km gelopen en dat ging helemaal goed. Geen stijfheid meer dus we gaan nu echt de goede kant op. Nog even en we kunnen wel weer langer op pad denk ik. Maar liever nu even rustig aan dan straks weer in de ellende. Aan het begin van de avond ben ik nog een klein stukje gaan fietsen met S. Helaas liep dat niet helemaal goed vanwege een flinke valpartij van S.

Het is gelukkig nog steeds lekker weer. Prima temperatuur zo in de vroege ochtend en ik ben benieuwd of de zon straks helemaal door zal breken want dan zal ik het veel te warm hebben met mijn giletje. Maar omdat ik twijfel of de zon wel door zal komen en er ook een beetje wind staat, trek ik het toch aan en dat blijkt achteraf een prima keuze. Ik loop naar de dijk via het Leefgoed en ga daarna de dijk op om langs de IJssel verder te lopen. Ondertussen SMS ik met S. en vraag hoe het nu allemaal voelt na de valpartij. Als ik op de dijk loop, bellen we nog even en dat zorgt ervoor dat het eerste stuk een rommeltje is qua tempo. Ik hobbel een beetje door terwijl ik aan de telefoon praat en dat werkt natuurlijk niet. Na 4.2 kilometer start ik dan eindelijk met het normale stuk en dan besluit ik maar een MAF test te doen op max 130 om te kijken of dat een beetje wil lukken. Ik loop verder over de dijk en besluit buitenom te gaan. Eigenlijk het stuk dat we gisteren gefietst hebben. Kom ik dus straks weer langs die paaltjes…. Het lopen gaat verder prima gelukkig. De zon is er wel al bij en het voelt best warm maar het is heerlijk om zo buiten te zijn.

Na 3 mile klok ik af voor de MAF test. Als ik even wil kijken wat de tijd was van de vorige MAF test zie ik dat mijn telefoon aan het bellen is. Met de alarmcentrale van de VVAA. Handig zeg. Ik zie ook dat de garage al tweemaal gebeld heeft en dat zorgt ervoor dat ik meteen even terugbel voor een afspraak in Den Haag. Daar ga ik volgende week even heen. We gokken nu op een kapotte ABS huppeldepup ring en dat zou niet veel werk zijn. Overigens heeft mijn telefoon dus braaf tweemaal opgenomen want de garage man wist meteen dat ik aan het hardlopen was. Daar moet ik dus eens naar kijken want blijkbaar neemt de telefoon meteen op als er gebeld wordt en daarna blijft het scherm kennelijk actief en kan uit zichzelf weer gaan bellen door mijn bewegingen. Niet handig. Weer wat geleerd.

Na het telefoontje hobbel ik weer verder voor het tweede deel van vandaag. Even lekker rustig verder lopen en dat voelt prima. Ik maak nog wat extra lusjes omdat het zo lekker loopt en na 14 kilometer sta ik weer bij de auto. Morgen weer met wafje een stukje!

gegevens:

* 14 km
* 11 graden

maart 325 km – 2017 totaal 906 km