Dagelijks archief: maart 20, 2017

20.03.2017 – hitland – 9 km

Gisteren hebben we eerst een rondje gelopen en daarna zijn we weer naar Aken vertrokken om de auto op te halen. We hoopten maar dat de andere sleutel wel contact maakte en dat bleek gelukkig zo te zijn. Zo hebben we dus een beetje vreemd weekend gehad dat ook anders verlopen is dan we van te voren gepland hadden. Jammer maar niets aan te doen.

Vandaag moet ik met mijn eigen auto naar de garage want na de bandenwissel maakt de auto ineens een raar geluid. Ik ga dat dus eerst doen en ga daarna op pad voor mijn rondje. Vanmiddag worden de silencers vervangen en ik hoop dat dat een oplossing is voor het geluid. Maar de anti skid doet ook vreemd bij een bochtje naar links en dat zou de stuurhoeksensor wel eens kunnen zijn (heb ik zelf bedacht). Eerst even kijken wat de silencers gaan oplossen (of niet). Wat een geklooi met die auto’s.

Gelukkig doet de benenwagen het goed en na het eerste bezoek aan de garage vertrek ik voor mijn rondje. Woef gaat niet mee want het regent pijpenstelen en het waait ook hard. Niets aan voor haar dus vandaag maar even alleen dan. Als ik vertrek, is het echt ontzettend nat en ik vraag me even af of het wel leuk is buiten maar zodra ik aan het lopen ben, voelt het allemaal prima. De temperatuur is immers gewoon goed, alleen is er weer veel wind en regent het.

Ik doe een relatief korte warming up vanwege het weer en start mijn rondje daarna. Ik ga een continu rondje lopen. Nou ja, dat bedenk ik dus gaandeweg en ik kies voor een 9 km rondje over de weg en de dijk waarbij ik de juiste richting kies qua wind. Wind mee door het natuurgebied en over de dijk en wind tegen tussen de huizen door. Dat lijkt me de beste route voor vandaag en dat klopt ook aardig.

Het lopen gaat eigenlijk prima en in no time ben ik weer bij de auto. Ik denk niet dat ik vandaag nog voor een tweede rondje op pad ga als het weer zo blijft. Ik wilde aanvankelijk tijdens het wachten op de auto een rondje gaan lopen nog, maar ik denk niet dat ik dat ga doen. Ik loop bijna nooit van die korte rondjes. Veel te kort maar voor vandaag is wel even OK.

Morgen weer een dag!

gegevens:

* 9 km
* 11 graden

maart 227 km – 2017 totaal 807 km