Dagelijks archief: maart 19, 2017

19.03.2017 – hitland – 12 km

Gisteren waren we in Aken en dat liep allemaal even anders dan gepland. Aan het einde van de middag kwamen we tot stilstand met onze boodschappen voor een grote meubelzaak in een stadje vlakbij Aken. De auto van S. wilde de sleutel niet meer herkennen en met de moderne auto’s betekent dat dus gewoon dat je niets meer kunt. Daarna begon het grote rondbellen en wachten. Om een lang verhaal iets korter te maken: rond 0.00 uur was de auto voor de deur van mijn ouders afgeleverd met de autoberger en gingen we op pad naar huis met de auto van mijn vader. Eerst even de hond uitlaten en dat resulteerde in een lege accu op de parkeerplaats bij het bos. Weer de ADAC gebeld voor accuhulp en na een uurtje waren we weer op weg en uiteindelijk waren we om 03.30 thuis en sliep ik om 04.00 uur. De vogeltjes floten al toen ik naar huis liep om te gaan slapen.

Vanmorgen was ik even na 7 uur wakker en uiteindelijk startten we even na 9 uur voor een rondje. Even wat beweging want dat zitten, wachten en staan van gisteren had er wel ingehakt. Het waaide behoorlijk maar het was wel droog en uiteindelijk eigenlijk best aangenaam om even uit te waaien.

klik voor groot

S. had de doggyride weer mee en na de eerste 4 kilometer ging woef in de kar en liep ik een lap van 4 kilometer continu op een mooi tempo zeker gezien de (tegen)wind. Daarna liep wafje weer 4 kilometer mee en op die manier heeft ze vandaag weer lekker 8 kilometer mee gelopen. Ze lijkt nu niet meer stijf na het lopen dus ik denk echt dat we vooruitgang boeken en dat straks alles weer normaal is.

klik voor groot


Het lopen ging verder prima. Er waren veel hardlopers onderweg en verder was het niet super druk qua honden gelukkig. Bijzondere vogels hebben we niet gezien of gehoord en dat was waarschijnlijk te wijten aan de wind vandaag. Ik was wel tevreden over de run eigenlijk en het was allemaal sneller voorbij dan me lief was. Maar we moeten nog terug naar Aken om de auto weer op te halen met de reserve sleutel dus we kunnen niet te lang blijven trutten onderweg en een lagere run kan ook echt even niet vandaag jammer genoeg. Volgende keer weer!

klik voor groot

gegevens:

* 12 km
* 11 graden

maart 218 km – 2017 totaal 798 km