Dagelijks archief: maart 12, 2017

12.03.2017 – hitland – 16 km

Vandaag is het prachtig weer en we besluiten op pad te gaan met de doggyride zodat wafje elke keer even een stuk kan wandelen of draven. Ik ga 2000-tjes lopen en na elke 2000 meter wandelt ze een flink stuk mee. Dat gaat gelukkig prima. Ze loopt goed en ze is blij en kijkt ook happy.

klik voor groot

Het is echt prachtig weer maar nog best fris in de ochtend. Maar een heel verschil met vorige week. Waf heeft in de kar een jas aan zodat ze niet stijf wordt van het liggen. In het zonnetje natuurlijk bloot. Op onderstaande foto wilde ik haar net in de kar proppen. Vandaar het jasje.

klik voor groot


Onderweg zien we veel vogels. Maar we zien ook dat die idiote beheerder riet laat weghalen. Toch niet overal? Dan zijn er dit seizoen geen blauwborstjes en andere zangvogels. Morgen even mailen.

klik voor groot

We zien ooievaars, gruttos, scholeksters en meer moois. Het blijft leuk maar het beheer is vreselijk. Echt zonde.

Woef blijft het de hele weg goed doen gelukkig. Misschien morgen met de doggyride rennen. Moet kunnen want we hebben een duwstang en voorwiel. Morgen maar kijken.

Na ruim 16 km staan we weer bij de auto. Ik rijd weer met wafje naar huis en S. rijdt met de kar naar huis. Vanavond misschien nog fietsen na ons verjaardagsbezoek met veel zitten.

klik voor groot


gegevens:

* 16 km
* 10 graden

maart 135 km – 2017 totaal 715 km

tracer – 143 km
hoka clayton – 50 km
hoka clifton 3 – 55 km
hoka bondi 4 – 401 km
hoka stinson lite – 172 km
hoka mafate speed – 693 km
pure flow – 454 km