Dagelijks archief: maart 10, 2017

10.03.2017 – loopband – 11 km

Gisteren zijn we uren in de fietsenwinkel geweest. In de middag bleek al na een telefoontje dat de 2016 fiets er niet meer was. Maar tijdens het proefrijden, passen en meten van de 2017 fiets, bleek dat ze bereid waren het 2017 model voor de 2016 prijs te verkopen. Dat was dus een meevaller en na 2 uur wachten en klooien was de fiets eindelijk klaar voor aflevering en reed ik naar huis. Dat was een leuk rondje en ik hoop dat we vanmiddag na het lopen nog een stukje kunnen gaan fietsen!

Maar hoewel het prachtig weer is vandaag, kies ik even snel voor de loopband voor mijn ochtend rondje. ik ga straks toch al naar buiten en dit is makkelijk te plannen en te doen. Ik kies weer voor hetzelfde als gisteren dus 400 mtr en 200 mtr laps. Dat gaat eigenlijk best snel voorbij en ondertussen geniet ik op de TV van een herhaling van ‘vroege vogels’ met een special over de webcams in het programma ‘beleef de lente’. Erg leuk en zo ging de tijd al helemaal snel voorbij.

Na 11 km was ik klaar met de training. Vanmiddag nog even fietsen! Ik heb voorgesteld om eerst een rondje met de Santos en de doggyride te doen zodat wafje ook even buiten is en stukje kan wandelen om niet stijf te worden en daarna eventueel nog een rondje op de nieuwe fietsen te doen. Even afwachten of dat allemaal gaat lukken!

gegevens:

* 11 km
* indoors
* HS maximaal 136

maart 119 km – 2017 totaal 699 km