Dagelijks archief: maart 8, 2017

08.03.2017 – loopband – 11 km

Vandaag regent het dat het giet en wafje gaat nog niet mee voor een rondje. Ik kies dus toch maar weer gewoon voor de loopband want inmiddels weet ik tenslotte hoe de band aangezet moet worden -) Maar ik ga zeker minder lang dan gisteren en ga ook wat meer afwisseling in de training brengen door wisselende tempo’s te lopen en dat blijkt een goede keuze want zo gaat de training veel sneller voorbij en is het nog wel leuk om te doen ook. Ik kies voor 400-tjes op twee verschillende tempo’s gevolgd door een 200-tje nog sneller. Dat gaat prima, mijn hartslag blijft keurig bij de tempo’s passen en keert ook weer netjes terug naar de uitgangswaarde in de rustpauzes. Het is eigenlijk voorbij voordat ik er erg in heb en het was ook lang zo warm niet als gisteren.

Alleen vraag ik me af of die loopband nu weer het oude probleem heeft met de roller zoals jaren geleden want achter de band ligt weer een hele laag zwart spul. Irritant is dat toch. Maar ik loop er toch niet zoveel op dus ik hoop maar dat de machine het nog even goed blijft doen. Toch idioot voor zo’n duur ding.

In ieder geval was dit leuk om te doen en lekker makkelijk zo even boven. Wafje ook weer blij toen ik de trap af kwam, want ze stond tot mijn verrassing onderaan de trap te wachten.

gegevens:

* 11 km
* indoors
* HS maximaal 135

maart 97 km – 2017 totaal 678 km