Dagelijks archief: maart 3, 2017

03.03.2017 – hitland – 15 km

Gisteren liepen we een fijn rondje op Hitland en vandaag doen we dat weer. Het is zowaar droog en de wind is een heel stuk minder dan voorgaande dagen! S. gaat mee op zijn nieuwe Cube fietsje en ik ben dus benieuwd hoe hij dat gaat vinden. Ik reed er dinsdag 15 km op toen we de fiets gingen halen en nu mag hij zelf.

klik voor groot

Eerst doen we even de warming up en daarna lopen we naar de dijk. Gelukkig is het wegdek niet al te nat, want er zitten nog geen spatborden op de fiets en dan word je dus ontzettend smerig als het nat is! Maar gelukkig valt het allemaal mee. Er ligt een knotwilg om door de wind en die is echt totaal doorgerot op de stam zo te zien. Zonde!

klik voor groot

Wafje doet het gelukkig prima. We lopen weer over alle armen in het natuurgebied maar op de korte arm keren we om, omdat er een man met een hond aankomt die vorige week heel rot deed en nu losloopt. Dan maar een ander stukje extra op en neer lopen want ik ga nu geen gedoe krijgen met een andere hond. Als we over het bruggetje bij de golfbaan lopen, worden we aangesproken door iemand met een hond die ons waarschuwt voor een andere hond die ergens voor ons uitloopt. Nou dat weer. In plaats van een off road stukje, kiezen we dus nu maar voor het stukje over de weg omdat die hond op het off road stukje loopt. Jammer maar helaas. Na 15 km staan we weer bij de auto. Het lopen ging verder prima, de hartslag bleef mooi onder de 130 dus wat dat betreft ben ik wel tevreden. Inmiddels liep ik voor de tweede keer op de Clifton 3 en dat was ook niet onaardig eigenlijk. De Rapa Nui en de Clifton 2 kunnen nu langzamerhand wel vervangen worden denk ik.

Op naar de volgende run. Ook deze keer had noch woefje en ik problemen met drie dagen achter elkaar een rondje lopen dus kom maar op met het mooie weer voor het Krijtlandpad! Volgende keer neem ik de grote rugzak mee om te oefenen want daar moet ik nog wel even een paar keer mee op stap.

gegevens:

* 15 km
* 5 graden

maart 40 km – 2017 totaal 621 km