Dagelijks archief: maart 1, 2017

01.03.017 – hitland – 13 km

Vandaag waait het nog steeds behoorlijk door maar we gaan toch natuurlijk op pad voor een rondje. Ik doe geen petje op want het zou droog blijven. Wafje heeft wel haar CC aan vanwege de koude wind en dat is maar goed ook, want zodra we 100 meter op pad zijn, begint het al hard te regenen. En die regen houdt toch behoorlijk lang aan helaas. Onverwacht en ongewenst. Wat een zeikweer. Harde wind en dan ook nog eens die regen. Maar goed, we zijn nu eenmaal op pad dus lopen we maar door. Gelukkig is er niemand in het natuurgebied dus loop ik eerst naar de dijk en weer terug. Dat stukje hebben we dan maar vast te pakken en dat loopt ook een beetje meer uit de wind. Daarna gaan we het oude gebied in. Ze zijn vandaag de takken eindelijk eens aan het opruimen die weken geleden zijn gezaagd. dat ziet er straks vast wat beter uit hoewel de grote wagen het hele pad natuurlijk weer kapot rijdt.

Overigens liggen eindelijk de bruggetjes klaar voor het nieuwe wandelpad. Ik ben benieuwd wanneer ze die gaan neerleggen zodat je ook daadwerkelijk het water over kunt. Afwachten maar, in ieder geval gebeurt er iets!

Ik loop weer naar de dijk en de wind is echt behoorlijk. Ik merk het ook qua hartslag hoewel het me echt meevalt. Wafje vindt alles overigens weer helemaal leuk en hobbelt vrolijk mee. Zij heeft nergens last van en laat haar oortjes lekker in de wind wapperen.

klik voor groot

Ik loop weer terug naar de golfbaan en neem nog een lusje om naar het nieuwe wandelpad te kijken. dat had ik beter niet kunnen doen want dat is ontzettend smerig en nat. Het nieuwe pad is overigens veranderd in een soort modderpoel dus ik ben benieuwd of ze daar no steentjes op gaan gooien als afwerking want zo kan niemand eroverheen. Het duurt al eeuwen maar wie weet wordt het nog wat daar.

Na ruim 13 km staan we weer bij de auto. Genoeg voor vandaag!

gegevens:

* 13,5 km
* 6 graden

maart 13 km – 2017 totaal 594 km