Dagelijks archief: februari 3, 2017

03.02.3017 – hitland – 14,5 km

Vandaag vertrek ik samen met S. en wafje voor een rondje. De doggyride gaat mee want het is weer de eerste keer dat woef meeloopt na haar kapotte voetje. Alles ziet er prima uit maar je weet nooit hoe het gaat. Het is prima weer, weinig wind en prima temperatuur. Ik heb eigenlijk zin in een hele lange run maar we moeten vanmiddag op pad dus we hebben niet enorm veel tijd helaas.
Ik ga 1000-tjes lopen als afwisseling met de andere runs deze week. Alles voelt prima en het lopen is ook echt fijn. Woef loopt prima mee en gaat maar kleine stukjes in de kar.

klik voor groot

We slingeren wat door het gebied en het gaat allemaal veel te snel voorbij. De koetjes staan er nog allemaal en ik ben nog steeds benieuwd wat er nu gaat gebeuren. Zijn de dames weer drachtig? Gaan de kalfjes weg? Er zijn verder volop zilverreigers te bewonderen in het gebied maar ijsvogeltjes laten zich helaas niet zien of horen. Dat is dus maar afwachten hoe het daarmee is afgelopen door de vorst periode. Nauwelijks voor te stellen dat ik precies 2 weken geleden zo heb genoten van die mooie ijsvogel in het zonnetje en mooie foto’s kon maken!

klik voor groot

We laten woefje nog even uit de doggyride en maken nog een lus. Op die manier heeft ze nu 9 km meegelopen en dat is prima voor de eerste keer natuurlijk. Ze vindt het duidelijk weer leuk buiten!

Lief van S. om weer mee te fietsen met de kar. Nu alles gauw inpakken en op weg richting Limburg. Het zou leuk zijn als ik daar nog wat kon lopen komend weekend maar dat zal niet meevallen aangezien de doggyride ook mee zal moeten voor woef!

gegevens:

* 14,5 km
* 9 graden

februari 43 km – 2017 totaal 379 km