Dagelijks archief: mei 6, 2015

06.05.2015 – hitland – 11 km

**06.05.2015 – hitland – 11 km**

Gisteren niet gelopen, vandaag dus weer op pad. Het voelt wel gek om zo weinig te lopen maar met het oog op volgende week lijkt dat verstandig nu. Lekker loslopen en dan volgende week de grote uitdaging. Ik ben zo benieuwd! Misschien vergis ik me wel totaal in de afstanden want over heuvelachtig onverhard terrein is nog iets anders dan over de weg of over de vlakke paden die ik ken in garderen. Maar we zullen zien, komt tijd komt raad.

Vanmorgen wilde de Garmin noch de footpod noch de hartslagmeter oppikken dus dan maar iets heel anders getraind deze keer. Een korte ronde met een tempo lap als kern. Zo gezegd zo gedaan. Het was droog maar winderig vanmorgen en om 8 uur waren we al op pad. Ik wilde honden ontlopen en koos daarom voor een eigenaardige route buiten het drukke gebied om. Ben ook werkelijk niemand tegen gekomen. Toen ik aan kwam rijden, zag ik het futen paartje waar ik gisteren zo naar had gezocht voor een foto maar de kleintjes waren onzichtbaar. Onderstaand de foto van gisteren!

Na de warming up een lap en een 5 km temporondje. Dat ging wel aardig maar door de wind was het toch wel zwaar. Ik klokte af op een keurig tempo maar ik heb dus geen idee van de bijbehorende hartslag. Lang geleden dat ik zo’n soort training liep overigens. Na de tempo lap uitlopen tegen de wind in en daarna was ons loopje voor vandaag weer klaar. Het was best aardig weer om even buiten te zijn.

Op naar de volgende run dan maar weer, de laatste voor vertrek!

gegevens:

* 11 km
* 11graden

mei 57 km – 2015 totaal 1.435 km