Dagelijks archief: april 1, 2015

01.04.2015 – rottemeren – 16 km

**01.04.2015 – rottemeren – 16 km**

Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst hier liep, maar ik vind het op Hitland altijd een beetje lastig om zonder de dijk te gebruiken een afstand af te leggen. Dus dan maar vandaag samen met waf naar de Rottemeren en de roeibanen. Omdat het nog steeds erg hard waait, was het even een risico, want met forse wind waai je echt weg van de roeibaan. Maar met deze westenwind van vandaag had ik op de meeste stukken gewoon een zijwind dus dat was verder prima.

Ik vond het wel een lekker rondje (ondanks de wind) en naarmate de run vorderde kwam de zon er steeds meer bij en trok ik dus ook steeds meer uit want het was knap koud toen ik startte met de run maar zo lekker in het zonnetje liep het allemaal prima. Woef was ook blij en vrolijk dus op naar de volgende run dan maar weer!

klik voor groot


gegevens:

* 16 km
* 10 graden – winderig maar zonnig

april 16 km – 2015 totaal 1.072 km

01.04.2015 – review: Hoka One One Mafate Speed

**01.04.2015 – review: Hoka One One Mafate Speed**

Ondanks dat de Stinson Trail heerlijke schoenen zijn en ik inmiddels met mijn tweede paar begonnen ben, blijken die schoenen niet zoveel grip te hebben op de modder als ik zou willen. Daarom koos ik voor de UK voor de Mafate Speed met een wat agressievere zool dan de Stinson Trail…

lees verder