Dagelijks archief: november 19, 2014

19.11.2014 – hitland – 16 km

**19.11.2014 – hitland – 16 km**

Gisteren kwam het er niet van om te gaan lopen door waf en alles wat hier om het huis gebeurde. Toen er eenmaal gelegenheid was, had ik enorme maagpijn waardoor ik niet meer op pad ben gegaan. Vandaag dus maar een lekker rondje lopen en ik durfde waf wel alleen te laten inmiddels. Ik kon immers ook af en toe kijken via de doggycam, zodat ik een beetje een idee had wat ze aan het doen was. Ik had voor de zekerheid haar judo pakje aangetrokken ter bescherming van de wond. Maar ze lag vooral te slapen

Luiaard.. en ik maar lopen! Ik koos voor het rondje buitenom over de dijk. Dat is minder makkelijk/leuk met woef dus dan nu maar zo gelopen weer. Eerst even door het gebied, daarna over de dijk. Het is lastig als je eigenlijk elke keer een 20 km wilt lopen en dat toch even niet lukt vanwege tijdgebrek, maar het rondje was natuurlijk een ommetje en het liep allemaal lekker. Ik fantaseerde onderweg over Schotland, en over onze avonturen. Ik kan daar heel heldere gedachten bij oproepen en dat is leuk. Als het nou allemaal nog even goed gaat/komt met woef, zou het helemaal leuk zijn.

Maar voordat ik er erg in had had ik het rondje alweer gelopen en liep ik door het natuur gebied terug. Nog even een slingertje voor wat kilometers, maar de 20 zou ik niet gaan halen vandaag, want ik wilde terug en het werd donker en dan ga je daar dus niet lopen. Maar niet getreurd, het weekend is er ook nog en die kilometers lopen niet weg. Er zijn er altijd genoeg van!

Grappig genoeg kwam ik de vrouw van een stel tegen dat ik wel eens zie hardlopen. Geen idee wat ze precies doen. Een kort rondje, elke keer hetzelfde en dan hard. Ik zie vertrokken gezichten en hoor gehijg. Wat een lol, maar in de tijd dat ik ze zie lopen gaan ze ook niet vooruit volgens mij, ze doen gewoon elke dag hetzelfde en dat kost nog steeds moeite zo te zien en te horen. Leuke hobby. Nou zo liep ik dus niet, ik had nog uren door kunnen lopen. Maar zoals ik al zei, komend weekend dan maar weer een 30 plusser weglopen.

Op naar de volgende run dan maar weer. Morgen eerst een lange dag. Woef wegbrengen naar mijn zus en dan dag 1 van het tweede cursusblok. Leerzaam en leuk!

Gegevens:

* 16 km
* temp 9

nov 179 km – 2014 totaal 2.748 km