Dagelijks archief: september 7, 2011

07.09.2011 – lincolnshire alternatieve training

07.09.2011 – lincolnshire – alternatieve training – fietsen

Gisteren mijn eerste rondje hier gelopen en dat viel op zich nog redelijk mee, ondanks de heuvels. Ik schreef al dat de 7hills er niets bij lijkt. Hier loopt werkelijk alles op en neer en dan met hoogtemeters die er niet om liegen. Inmiddels hebben we een kaart met hoogteprofiel erop, zodat ik van te voren een beetje kan kijken wat ik kan verwachten.

Vandaag was het dan tijd voor een kort fietsrondje om in beweging te blijven voor zondag. Niets bijzonder (dacht ik) maar inmiddels weet ik dat de kilometers gerust verdubbeld kunnen worden voor de mate van inspanning.

Omdat het snel donker zou worden, had ik besloten tot een echt kort rondje om eens te kijken of ik uberhaupt vooruit zou komen als niet-klim-geit. Het is hier wel ontzettend mooi. Het eerste stuk was redelijk vlak, daarna moest ik een stukje naar beneden waar ik ook gelopen had maar daar durfde ik dus echt niet voluit naar beneden te racen op deze fiets. Vol in de remmen dus om vervolgens weer te moeten klimmen.

Na slechts 15 km was ik terug, moe maar voldaan. Normaal fiets ik zo tussendoor even 40 of 50 km weg, maar dit is echt andere koek.

Map volgt
Google earth volgt