Dagelijks archief: september 3, 2011

Robin Hood Marathon – Nottingham 2

Eind mei heb ik me ingeschreven voor de Robin Hood Marathon in Nottingham. Toen leek het een leuk idee. Wist ik veel dat ik op dit moment helemaal niet zo’n beste conditie zou hebben? En dat ik in de tussentijd een valpartij zou hebben waar ik nu nog last van heb (of beter gezegd nu ineens last van heb)?

Hoewel ik op Terschelling een rondje van 17 km en een rondje van 22 km liep zonder problemen, gaat het toch niet echt soepeltjes, merkte ik gisteren weer. Het wisselt momenteel (te) veel van dag tot dag geloof ik.

Maar goed, volgend weekend is het dan inmiddels zo ver. Mijn eerste Halve Marathon. Goed gekozen…. met een heuvelachtig terrein. Niet zo handig dus. Ik begrijp nu wel dat er ook een pacer groep met een eindtijd van 2.16 uur gaat vertrekken. Ik weet nog steeds niet of ik nou ga vertrekken in de 2.00 uur groep of niet. Ik had gedacht dat het qua tempo zou moeten kunnen, en dat ik eventueel kan afzakken. Mocht ik worden ingehaald door de 2.16 uur groep, dan weet ik dus dat het echt helemaal verkeerd gaat. Maar misschien verschijnt er volgende week wel een berichtje dat ik er 2.30 over heb gedaan ofzo. Wie zal het zeggen.

Volgend jaar wil ik in ieder geval een vlakk HM doen, waarvoor ik ook beter ga trainen. Nu eerst dan maar morgen een testrun en dan volgende week de eerste HM. Altijd een ervaring lijkt me, en in ieder geval een prachtige duurloop op een mooie plaats! En zo wil ik het ook gaan bekijken.